Stiri: Stiri

Parteneriat între Carrefour România și Asociația Bio

09.09.2013

Producătorii locali de alimente bio vor beneficia de o noua piață de desfacere la nivel autohton. Asociaţia Bio România anunță prezența produselor membrilor săi, în premieră în țara noastră, pe rafturile magazinelor Carrefour România prin intermediul unui parteneriat cu retailerul francez.

Din data de 12 iulie anul acesta produsele Asociației Bio vor putea fi găsite pe rafturile Carrefour a 7 hipermarketuri din Capitală. Totodată, din luna septembrie clienții Carrefour vor putea achiziționa produse bio româneşti din 19 hipermarketuri din România. Proiectul a fost inițiat de către Europarlamentarul Daciana Sârbu şi ministrul Daniel Constantin, conform unui comunicat de presă.

În cadrul acestui parteneriat este lansat oficial brandul „Rodul Bio Românesc”. Acest brand urmează să fie promovat și în comerțul exterior pentru ca membrii Asociației Bio din România să își poată vinde produsele și în alte state prezente în spatial european.

Cu acordul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Asociația Bio România va demara o degustare a produselor sale care va avea loc în 16 magazine Carrefour din România.

Categorie: Retail