Stiri: Logistica

Parteneriat între companiile logistice CTP și DSV

07.02.2018

Dezvoltatorul de parcuri industriale şi logistice CTP și DSV, companie aflată pe locul cinci la nivel mondial pe piața de transport și logistică, au anunţat încheierea unui acord pentru închirierea a aproximativ 40.000 m² în CTPark Bucharest West. CTP a investit în jur de 12 milioane de euro în construirea noilor spații de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză în primele zile ale lunii februarie.

Grupul danez DSV a semnat acordul de închiriere pentru spațiul din CTPark Bucharest West, în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani și îl va utiliza pentru activități de depozitare. Spațiul este de tip Build-to-Suit și este realizat după standardele CTP în ceea ce privește construirea de spații logistice și industriale, care se plasează peste normele actuale ale pieței. Aceste standarde duc la reducerea costurilor operaționale prin implementarea celor mai performante tehnologii ecologice, care micșorează considerabil consumul de energie.

“Ne bucură foarte mult decizia celor de la DSV de a ne acorda din nou încrederea lor. Ei sunt chiriașii noștri începând din 2015, când am preluat CTPark Bucharest. Anul trecut au luat decizia de a-și extinde spațiile de depozitare în CTPark Bucharest West de la kilometrul 23, ceea ce e un semn că ne-am făcut bine treaba până acum. CTP își dorește să fie mai mult decât un proprietar pentru companiile chiriașe în parcurile noastre: vrem să punem, alături de chiriașii noștri, bazele unor parteneriate cât mai îndelungate. Noi creștem alături de clienții noștri și ne adaptăm nevoilor lor și cred că acesta este secretul unor relații fructuoase!”, a declarat Remon Vos, CEO CTP și Country-Head al CTP Romania.

DSV este chiriaș al CTP încă din urmă cu trei ani, când dezvoltatorul a preluat parcul logistic aflat la kilometrul 13, pe autostrada A1, ulterior denumit CTPark Bucharest.

“Colaborăm cu CTP de aproape trei ani și am fost extrem de mulțumiți de condițiile care ne-au fost create în CTPark Bucharest. Afacerea noastră este în creștere, avem clienți care se dezvoltă rapid, câteodată chiar mai repede decât anticipam, proiecte noi și contracte pe care trebuie să le onorăm în cele mai bune condiții. Așadar, extinderea a venit ca un pas firesc. Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală și de Est. Nu excludem închirierea altor spații aici sau în alte parcuri ale CTP din țară, în funcție de ritmul de creștere al clienților noștri”, a explicat Sergiu Iordache, Director General al DSV Romania.