Stiri: Finante

Parteneriat între Credit Europe Bank şi ANAF. Cardurile de credit vor fi acordate pe loc

13.10.2015

Credit Europe Bank a anunţat că va modifica procedura prin care poate fi obţinut cardul de credit pentru cumpărături CardAvantaj. Astfel, clienţii noi pot obţine acum cardul extrem de rapid, fără să prezinte documente de venit.

Totodată, clienții pot beneficia de analiza rapidă a solicitării, în doar 45 de minute, dacă se adresează uneia dintre cele 36 de sucursale, primind astfel, practic, pe loc noul card.

Cei care doresc un CardAvantaj nou și înregistrează venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fără documente de venit la orice sucursală a băncii, dintre cele 36 selecționate. După efectuarea verificărilor necesare de către bancă în cadrul bazei de date ANAF, dacă toate condiţiile de eligibilitate sunt întrunite, clientul poate primi o limită de credit de până la 6.000 de lei.

“Cu o tradiţie de peste 11 ani pe piaţă, CardAvantaj vine de fiecare dată în întâmpinarea clienţilor și evoluează constant. Această modalitate unică în piaţă de a obţine rapid cardul – cu sucursale care oferă pe loc CardAvantaj – şi simplu, fără adeverinţă de venit, este un răspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o în piaţă”, a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank România.

CardAvantaj este un card de credit cu plata în rate fără dobândă, ce poate fi utilizat într-o reţea de peste 9.500 de magazine partenere în întreaga ţară.

„Am ales să simplificăm procedurile de obţinere a unui CardAvantaj, pentru a le oferi clienţilor noştri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piață, astfel ca, de la momentul în care s-au hotărât asupra unui produs sau serviciu, să îl poată obține într-un timp record”, a continuat Gabriela Stanciu.