Stiri: Retail

Parteneriat intre Elefant.ro si Revolut

Parteneriat între Elefant.ro și Revolut

05.12.2019

Elefant.ro a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Revolut, fintech-ul britanic cu peste 900.000 de utilizatori în țara noastră. Obiectivul acestui acord este de a încuraja cumpărăturile online. De asemenea, retailerul a lansat și o primă campanie în perioada premergătoare Crăciunului.

Parteneriat între Elefant.ro și Revolut. Reduceri

Astfel, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte și reduceri speciale pe elefant.ro, în perioada 2-31 decembrie 2019. Beneficiile oferite sunt vizibile în aplicația Revolut de pe telefon.

De asemenea, în aceeași perioadă, clienții elefant.ro care își fac cont Revolut vor primi 50 lei bonus. Aceasta este cea mai bună ofertă la care au acces acum noii utilizatori ai serviciului financiar.

Pentru a beneficia de această ofertă, clienții Elefant trebuie să acceseze secțiunea Premium din contul lor de client Elefant, iar acolo găsesc toate detaliile necesare.

Ce spune CEO-ul Elefant?

“Revolut furnizează unul dintre cele mai populare servicii financiare din România care a ajuns la aproape un milion de utilizatori. Elefant.ro, cu aproximativ 2 milioane de clienți, este unul dintre cele mai mari magazine online din România. Asocierea este firească și mai mult decât binevenită pentru clienții ambelor platforme. Ne dorim ca acest parteneriat să se extindă în viitor și să revenim către consumatorii români cu campanii și servicii care să îi încurajeze să caute și să cumpere online toate produsele de care au nevoie“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România. Compania oferă celor aproape două milioane de clienți o gamă extinsă de produse. Comenzile se pot face cu livrare prin curier sau în punctele de livrare din București și din țară.

Citește și Piața IT din România crește, în 2019, la 5,9 miliarde de euro