Parteneriat între ELKO România şi Eaton

25.07.2018

ELKO România, companie specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a anunţat extinderea ofertei sale prin adăugarea produselor Eaton – lider mondial în domeniul echipamentelor de gestionare a energiei electrice.

Eaton este un furnizor de surse neîntreruptibile de alimentare (UPS). Produsele companiei sunt concepute să asigure alimentare de rezervă de cea mai bună calitate, atât pentru PC-uri de birou, cât și pentru mari centre de date.

Eaton mai are în portofoliu şi o serie de alte soluții de gestionare a energie electrice, printre care dispozitive de protecție la supratensiune, dispozitive pentru distribuția energiei electrice (PDU), aplicații de monitorizare de la distanță, software, echipamente pentru reglarea factorului de putere, soluții de răcire/ventilație, elemente de conectivitate, rack-uri și servicii.

„Eaton a evoluat continuu, atât organic, prin dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, cât și mulțumită unei strategii de achiziții foarte bine puse la punct. Astfel, printre achiziții se numără branduri precum: Phoenixtec, Powerware, MGE Office Protection Systems, Best Power și Aphel, iar compania deține la ora actuală în Europa mai multe centre dedicate cercetării și dezvoltării (R&D). Prin varietatea soluțiilor sale, producătorul se adresează unor domenii complexe, precum centre de date, industrie, sănătate, comercial, telecomunicații sau naval”, au anunţat cele două companii.

În urma parteneriatului dintre ELKO Romania şi Eaton, portofoliul complex de produse pe care îl oferă distribuitorul a fost extins prin adăugarea de echipamente UPS, dispozitive ePDU, rack-uri și accesorii.

 

 

 

Citiți și despre: