Stiri: Logistica

Parteneriat între Kuehne + Nagel şi METRO

20.02.2017

Kuehne + Nagel, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de logistică și METRO Cash & Carry, liderul internațional în comerțul cu ridicata, au semnat un contract de cinci ani pentru serviciile de depozitare și distribuție, începând din ianuarie 2017.

“Suntem foarte încântați că intrăm într-un parteneriat pe termen lung cu METRO Cash & Carry din Croația, care pune în valoare expertiza noastră în furnizarea de soluții logistice specifice industriei. Serviciile noastre inovatoare de depozitare și distribuție vor adăuga valoare lanțului de aprovizionare METRO Cash & Carry”, a declarat Renata Čirjak, directorul general al Kuehne + Nagel din Croația.

În sfera de aplicare a contractului, compania logistică va perfecționa fluxul sortimentelor și bunurilor specifice ale METRO către clienții profesioniști, sub un singur acoperiș. Pachetul de servicii ale Kuehne + Nagel include şi depozitarea mărfurilor în diferite zone cu temperatură controlată, controlul calității, ridicarea de la furnizor, livrarea directă de la furnizor la client (cross-docking), precum și furnizarea de servicii cu valoare adăugată, inclusiv pregătirea și etașarea mărfurilor pentru centrele și clienții angro METRO.

„Metro este lider internațional în comerțul cu ridicata, cu mai mult de 150.000 de clienți profesioniști în Croația, printre care 150 hoteluri de patru și cinci stele. Livrarea produselor alimentare, în special sortimente proaspete și foarte proaspete, joacă un rol esențial în asigurarea competitivității clienților noștri. Am găsit în Kuehne + Nagel un partener care va sprijini METRO în întărirea și dezvoltarea segmentului de distribuție, în scopul de a continua procesul de transformare a afacerilor, printr-o atenție strategică acordată clienților și nevoilor lor“, a declarat Marc Carena, Director Executiv al METRO Cash & Carry Croaţia.