Stiri: Retail

Parteneriat între Nespresso România şi librăriile Cărtureşti

13.11.2015

Nespresso România a anunţat că pune în vânzare gama de aparate Nespresso şi în cadrul librăriilor Cărturești Verona, Cărturești Băneasa și al magazinelor Molecule F Concept Store și BoConcept România.

Astfel, începând cu noiembrie, iubitorii de carte, dar și pasionații designului sunt invitați să pășească în universul unic Nespresso, gama de aparate regăsindu-se spre vânzare în librăriile Cărturesti.

Modelele Inissia, Pixie și Lattissima Touch îmbină designul inteligent, tehnologia de ultimă generație și ușurința în utilizare, pentru a crea o cafea excepţională, într-un moment inegalabil de răsfăţ suprem.

Aparatele de cafea Nespresso sunt echipate cu un sistem de extracție inegalabil, în care fiecare element – presiunea apei, temperatura și durata procesului de extracție a cafelei – a fost calculat cu cea mai mare precizie, garantând pregătirea unei cafele excepționale în mai puțin de un minut.

Crema densă și catifelată, de culoarea alunei, este rezultatul extracției cafelei la o valoare a presiunii de 19 bari. Toate aparatele Nespresso prezintă o eficienţă energetică superioară celor din clasă A.

“Ne bucurăm că avem ocazia de a le oferi tuturor pasionaților de frumos experiența cafelei perfecte, savurată în tihna propriei case. Prin intermediul acestor curatori ai eleganței contemporane, regăsită fie într-o muzică bine aleasă, în literatura de înaltă calitate, într-o piesă excepțională de design românesc ori într-un spațiu decorat armonios, vă invităm, așadar, la răsfăţ de înaltă calitate, alături de o cafea mereu excepţională, în magazinele partenere.” declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.