Parteneriat între Omnilogic şi Alcatel

03.07.2015

Compania Omnilogic a semnat un parteneriat pentru a deveni distribuitor al soluţiilor Alcatel-Lucent Enterprise (ALE). În cadrul acestui nou parteneriat, compania va oferi un pachet complet de soluţii de voce, comunicaţii unificate şi reţelistică de date aparţinând Alcatel-Lucent Enterprise pentru a da posibilitatea întreprinderilor din ţara noastră să implementeze o infrastructura adecvată în vederea sprijinirii dezvoltării lor, să ofere angajaţilor o experienţă personalizată conexă şi, de asemenea, să obţină rezultate comerciale palpabile.

“Acest parteneriat ne va permite să furnizăm o gamă mai largă de servicii partenerilor noştri de afaceri. Dorim să ne extindem activitatea în România consolidându-ne oferta de soluţii de vârf în domeniul comunicaţiilor şi reţelisticii. Omnilogic este un distribuitor cu o bază solidă şi receptivă de reselleri”, a spus Vali Gaitan, Regional Sales Director, Omnilogic.

Astfel, Omnilogic va contribui de asemenea la consolidarea poziţiei pe piaţă a soluţiilor Alcatel-Lucent Enterprise sprijinind partenerii din canalul de distributie printr-o gamă largă de servicii cum ar fi asistenţă în vânzări indirecte şi prevânzări, linie de asistenţă telefonică în servicii şi programe de formare în vânzări.

„În prezent, industriile IT şi Telecom au legături din ce în ce mai strânse oferind soluţii tot mai puternice livrate în beneficiul utilizatorului final. Credem cu tărie că, o dată cu noul nostru parteneriat cu Omnilogic, soluţiile Alcatel-Lucent Enterprise precum Converged Campus Networks, Intelligent Fabric, Unified Communication & Collaboration, Cloud Communication combinate cu o experienţă solidă în domeniul IT, pot crea un mediu competitiv de afaceri în România”, a spus Bogdan Mircea Ciobanu, Country Sales Manager România, Alcatel-Lucent Enterprise.

Parteneriatul dintre cele două societăţi consolidează angajamentul Omnilogic de a furniza tehnologii de talie mondială pentru întreprinderile din România. Întrucât cererea de tehnologii pentru infrastructura de comunicaţii şi reţelistică din România este în creştere, parteneriatul consolidează poziţia pe piaţă a Omnilogic pentru a contribui la obţinerea succesului în afaceri şi în acelaşi timp pentru a sprijini strategia ALE de a se extinde la nivel naţional.

„Omnilogic este în pas cu tehnologiile emergente şi se dedică furnizării de soluţii inovatoare, echipamente noi şi aplicaţii conexe, certificării şi formării acreditate pentru a deservi mai bine resellerii şi partenerii de afaceri. Timp de peste 22 de ani, Omnilogic şi-a construit reputaţia ca parter de distribuţie cu valoare adăugată dedicat succesului clienţilor noştri. Cultura noastră privind serviciile de asistenţă pentru clienţi constituie ‘un model foarte receptiv şi interactiv’ conceput să atragă parteneri de afaceri, ajutându-i pe aceştia să atingă succesul mai rapid”, a afirmat Gabriel Marin, Director General, Omnilogic.

 

Citiți și despre: