Stiri: Energie

Parteneriat între PayPoint şi Eva Energy

17.11.2015

PayPoint România a anunţat semnarea unui parteneriat cu furnizorul de energie Eva Energy. Acordul se adresează clienților diviziei de electricitate a companiei EVA Energy care îşi vor putea plăti de acum facturile de electricitate sigur şi rapid, prin intermediul celor peste 9.200 de terminale PayPoint instalate în magazinele de proximitate din întreaga țară.

„Cum am dovedit şi până acum, toate eforturile noastre susțin îndeplinirea misiunii PayPoint, aceea de a oferi experiențe de plată sigure şi simple pentru consumatorii noștri. Ca atare, adăugăm mereu noi furnizori parteneri din tot mai multe domenii, iar investițiile în extinderea și calitatea rețelei de comercianți parteneri reprezintă o preocupare permanentă. Totul pentru a-i ajuta pe consumatori să scape de cât mai multe griji cu un singur drum, la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

În vederea efectuării unei plăţi, clienţii care beneficiază de servicii de electricitate furnizate de EVA Energy trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită suma în numerar şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Operaţiunea este foarte rapidă, iar consumatorul nu plătește niciun comision.

„Ne bucurăm de colaborarea cu PayPoint, prin intermediul căreia dorim să venim în întâmpinarea necesităților clienților noștri, sporindu-le gradul de comfort și asigurându-le facilități de plată integrate și sigure. Sperăm că împreună să creștem disponibilitatea serviciilor noastre și să fim astfel la dispoziția cât mai multor consumatori.”, a declarat Christian Hagmann, Director General, EVA Energy.

Acest acord de colaborare extinde numărul furnizorilor de energie electrică din portofoliul PayPoint. Pe lângă plata facturilor de electricitate, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi alte facturi de utilități, contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale.