Stiri: Finante

Parteneriat între Praktiker și Credit Europe Bank

25.08.2015

Lanțul de magazine DIY Praktiker a dezvoltat un parteneriat cu instituția bancară Credite Europe Bank privind facilitatea CardAvantaj în vederea atragerii unui număr mai mare de clienți. Astfel, parteneriatul dintre cele două entități face referire la faptul că orice client care alege să solicite crearea unui CardAvantaj până la data de 30 septembrie 2015 se va alege cu un număr extins de rate și vouchere tip cadou în valoare de 200 de lei.

Voucherele de tip cadou pot fi utilizate în toate magazinele Praktiker pentru cumpărături care au valori cuprinse între 500 și 2000 de lei. Reprezentanții Credit Europe Bank specifică faptul că pentru o tranzacție de 1500 de lei, de exemplu, pot folosi 3 vouchere care vor putea fi utilizate pentru a scade din suma de plată finală.

Voucherele sunt valabile până la data de 15 octombrie 2015. Cardul CardAvantaj este prezent în aproximativ 9500 de magazine partenere la nivelul României, conform datelor furnizate de Credit Europe Bank.

Mai multe detalii despre parteneriatul dintre Praktiker și Credit Europe Bank pot fi găsite pe www.cardavantaj.ro și www.praktiker.ro.