Parteneriat între Schneider Electric şi Vestas

28.10.2014

Schneider Electric a încheiat un nou parteneriat cu producătorul de turbine eoliene Vestas prin intermediul căruia va furniza, pentru turbinele eoliene din Franța, celule electrice pentru medie tensiune (întreruptoare, separatoare și protecții). Cele două companii au semnat un contract pe o durată de trei ani care reflectă dorința de a sprijini producția locală şi încrederea Vestas în cunoștințele și serviciile echipelor Schneider Electric.

„Sunt încrezător în succesul acestui parteneriat și sper că evoluția așteptată a producției de energie eoliană ne va permite pe viitor să dezvoltăm și mai mult potențialul ridicat al acestei colaborări”, a precizat Nicolas Wolff, Director General Vestas Franța.

În cadrul unui al doilea parteneriat, Schneider Electric va asigura și mentenanța celulelor electrice pentru medie tensiune aferente turbinelor eoliene Vestas, în regim nonstop. Odată cu acest parteneriat, datorită proximității echipelor de servicii ale companiei de parcurile eoliene Vestas din Franța, disponibilitatea turbinelor poate fi maximizată.

„Prin acest parteneriat, experiența Schneider Electric este recunoscută de către încă un jucător important din sectorul eolian. Serviciile pe care Schneider Electric le oferă în multe dintre parcurile eoliene din Franța sunt esențiale pentru a asigura un grad ridicat de conformitate cu cerințele rețelei electrice”, a declarat Nadège Petit, Vicepreședinte al Diviziei Energy din cadrul Schneider Electric Franța.