Stiri: IT&C

Parteneriat între SoftOne şi Calif

24.06.2015

Furnizorul se servicii ERP şi Cloud, SoftOne România, a anunţat că va implementa soluția Soft1 Cloud ERP în cadrul Calif, una dintre cele mai prolifice IMM-uri din București și primul Kebab Boutique din ţara noastră.

Rețeta succesului Calif, în termeni de monitorizare continuă a calității produselor, modelare a cererii și planificare a comenzilor, va beneficia de un plus de eficiență cu Soft1 Cloud ERP, soluție premiată și recunoscută la nivel internațional, optimizată în totalitate pentru operarea în Cloud.

“Calif este unul dintre cele mai progresive și vizibile branduri de la această oră din București și suntem fericiți să îi avem în portofoliul nostru de clienți. Suntem încrezători că vom juca un rol important în evoluția sa. Soluția propusă, Soft1 Cloud ERP, asigură o eficiență sporită și presupune o investiție financiară redusă. Întrucât Calif activează într-o industrie în care evidența stocurilor și a calității are o importanță deosebită, compania a ales modulele care vor contribui substanțial la maximizarea performanțelor pe toate planurile”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, Calif vizează optimizarea costurilor, monitorizarea continuă a calității produselor și materiilor prime, fluidizarea vânzărilor și a lanțului de aprovizionare, programarea achizițiilor de materii prime în conformitate cu planificarea producției, precum și gestionarea eficientă a stocurilor. Mai mult, Calif va beneficia de creșterea mobilității angajaților, prin aplicațiile mobile încorporate în Soft1, care permit introducerea de informații cheie direct din tablete și smartphone-uri.

“Unul dintre motivele pentru care am ales soluția propusă de SoftOne a fost faptul că ne oferă o variantă complet optimizată în Cloud, extrem de flexibilă, care integrează pe o platformă unică toate activitățile noastre specifice. Suntem convinși că soluția Soft1 Cloud ERP este potrivită pentru orice companie, indiferent de dimensiune și de complexitatea activității și că ne va spijini în mod real strategia de a îmbunătăți experiența clienților noștri”, a declarat Irinel Moise, COO Calif Kebab Boutique.

Implementarea soluție este realizată împreună cu partnerul SoftOne, Soft Tehnica.

Soft1 Cloud ERP folosește cele mai avansate tehnologii în Cloud, beneficiind de avantajele oferite de platforma Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate.