Stiri: Retail

Parteneriat între UniCredit Bank şi reţeaua iSTYLE

27.05.2016

Clienţii de carduri UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing beneficiază de condiţii speciale la achiziţionarea telefoanelor iPhone 6s şi 6s Plus din reţeaua iSTYLE. Astfel, continuând strategia de apropiere de nevoile clienţilor, prin inovaţie, eficientizare a proceselor şi oferirea unor beneficii speciale, UniCredit Bank a încheiat un parteneriat strategic cu iSTYLE România, prin care le oferă deţinătorilor de carduri emise de UniCredit Bank şi UniCredit Consumer Financing condiţii speciale la achiziţia telefoanelor iPhone 6s sau 6s Plus. Parteneriatul încheiat cu iSTYLE, cel mai important Apple Premium Reseller din România, vine în contextul angajamentului asumat de către UniCredit pentru digitalizare şi inovaţie permanentă.

Campania se desfăşoară în perioada 5 mai – 31 iulie 2016. Pe durata campaniei, clienţii care achiziţionează sau deţin un card de credit sau de debit emis de UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing au beneficii speciale atunci când cumpără telefoane iPhone 6s sau 6s Plus din reţeaua de magazine iSTYLE sau online, în cadrul unei platforme de plăţi de unde se pot achiziţiona produse exclusiv cu carduri UniCredit. Reţeaua de magazine iSTYLE constă în şapte magazine, aflate în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Timişoara.

Astfel, dacă achită preţul telefoanelor folosind un card de credit emis de UniCredit Bank sau de UniCredit Consumer Financing, clienţii pot opta să plătească preţul în maxim 24 de rate fără dobândă, beneficiind în mod gratuit de asigurarea telefonului împotriva furtului timp de 24 de luni. Asigurarea este oferită prin intermediul Credit Europe Asigurări Reasigurări şi acoperă situaţiile de furt al aparatului, clientul primind un telefon nou, identic sau cu specificaţii asemănătoare. Asigurarea este oferită timp de 12 luni şi clienţilor care achită cu un card de debit emis de UniCredit Bank.

În plus, pe durata acestei campanii, în magazine există posibilitatea de a plăti un preţ de achiziţie mai mic prin ofertele buy-back, în baza evaluării făcute de consultanţii iSTYLE telefonului adus la schimb. Acest serviciu este oferit de către iSTYLE, decizia privind evaluarea aparţinând în exclusivitate comerciantului.

În contextul acestui parteneriat, persoanele care doresc să achiziţioneze un telefon pe durata campaniei pentru a beneficia de plata în rate a preţului şi nu au încă un card de credit emis de UniCredit Consumer Financing, îl pot solicita direct în magazinele iSTYLE, primesc un răspuns pe loc şi pot achiziţiona imediat telefonul dorit*.

„UniCredit îşi propune să fie în prima linie a inovaţiei pe piaţa financiară românească şi şi-a asumat o strategie clară în direcţia digitalizării şi simplificării vieţii clienţilor săi, pentru a le oferi produsele şi serviciile de care au nevoie acolo unde au nevoie şi atunci când au nevoie. UniCredit Consumer Financing, prin produsele şi serviciile oferite, vine să completeze şi să susţină strategia de dezvoltare a grupului UniCredit în România. În acest context, parteneriatul cu iSTYLE România vine să completeze iniţiativele demarate încă de anul trecut, de extindere a reţelei de distribuţie pentru cardurile pe care le oferim şi de diversificare a beneficiilor pentru clienţii noştri. Cardurile de credit au fost lansate de UniCredit Consumer Financing la jumătatea anului trecut, pentru ca, în prezent, să ajungem la peste 45.000 de mii de carduri de credit emise”, a declarat Claudia Nica, Head of Business Strategies & Development în cadul UniCredit Consumer Financing.