Piata constructiilor Romania 2020

Pasajul rutier de la Piaţa Sudului va fi deschis integral în iulie

08.05.2017

Primăria Generală a Bucureștiului a anunţat că circulaţia rutieră şi pietonală prin Pasajul Piaţa Sudului va fi reluată în totalitate la finalul lunii iulie. Primarul Bucureștiului s-a întâlnit săptămâna trecută, la sediul Municipalității, cu reprezentanţii asocierii Astaldi-Euroconstruct, pentru a analiza graficul de progres al lucrării şi a stabili ce soluţii se impun astfel încât lucrările la acest obiectiv de investiţii să fie accelerate, iar pasajul să fie finalizat.

„Este ultimul termen pe care Municipalitatea îl ia în considerare, în caz contrar vom proceda la rezilierea contractului. Vreau să fie clar pentru toată lumea că acesta este ultimul termen pe care îl accept! Trebuie să înţelegeţi că finalizarea acestui pasaj nu este doar o provocare pentru mine, ci şi o responsabilitate pe care o avem cu toţii faţă de bucureştenii care locuiesc în zonă sau tranzitează intersecţia de la Piaţa Sudului. De aceea vă cer să luaţi toate măsurile necesare pentru a nu mai exista întârzieri în derularea lucrărilor”, a transmis constructorilor Gabriel Firea, Primarul General al Capitalei.

În cadrul întrevederii, constructorul a dat asigurări că îşi va redimensiona corespunzător forţa umană şi echipamentele, astfel încât pasajul să fie redat integral circulaţiei până cel târziu în data de 28 iulie.

Pasajul de la Piaţa Sudului a fost deschis parţial circulaţiei pe 28 aprilie, traficul desfăşurându-se momentan se pe o singură bandă pe sens.

 

 

Citiți și despre: