patria credit finantari - patria credit franciza

Patria Credit lansează o nouă ofertă de creditare

17.10.2018

De Ziua Europeană a Microfinanţării, Patria Credit a anunţat că oferă credite fără comision de acordare. Astfel, în fiecare an, instituţia de creditare sărbătorește pe data de 20 octombrie Ziua Europeană a Microfinanţării. Şi pentru a marca acest eveniment, Patria Credit crează o ofertă specială pentru toți cei interesați. Astfel, va acorda credite cu zero comision de acordare pentru toate solicitările de finanțare primite între 18 şi 23 octombrie 2018.

Patria Credit IFN SA este o instituţie financiară dedicată creditării producătorilor agricoli și micilor antreprenori din mediul rural.

Patria Credit finanţări: Ce spune conducerea băncii?

“În cei peste 15 ani de experienţă în domeniul microfinanţării am întâlnit o mulţime de producători agricoli extrem de gospodari, care fac lucrurile să se mişte în comunităţile lor și fără de care nu am avea produse locale în piețe și magazine. Oferta lansată de noi este dedicată lor, celor care ştiu că prin muncă rezultatele nu întârzie să apară. Acelaşi entuziasm şi dorinţă de dezvoltare le-am întâlnit și la partenerii francizelor Patria Credit, care vor oferi de asemenea credite fără comision de acordare cu ocazia Zilei Microfinanțării. Ne bucurăm să facem parte din avangarda microfinanțării europene și să fim promotori ai acestei “mişcări”, i-am spune noi, prin care urmărim incluziunea economică și financiară a cât mai multor români”, a declarat Raluca Andreica, director general Patria Credit.

Banca este parte a European Microfinance Network. În România, Patria Credit oferă credite flexibile, făra avans, fără garanţii și ușor de accesat pentru investiții, capital de lucru și mixt pentru legumicultură, pomicultură, apicultură, zootehnie, cereale și nu numai. Astfel, instituţia financiară este alături atât de producătorii agricoli cât şi de micii întreprinzători locali.

Patria Credit franciză: Patru unităţi

Instituţia financiară a lansat la nivel naţional, tot în acest an, programul de micro-francize Patria Credit. Până la ora actuală, în cadrul proiectului de micro-francize s-au deschis deja patru unităţi partenere. Acestea se află în Vânju Mare, Gurahonţ, Paleu şi Baia.

În plus, noi puncte de franciză urmează să fie deschise în perioada următoare.

Oferta lansată de Patria Bank zero comision de acordare este disponibilă în toate unităţile băncii, precum şi cele de tip franciză.

Citeşte şi Saint-Gobain redeschide fabrica de vată minerală Isover Ploieşti

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Patria Credit lansează o nouă ofertă de creditare

  1. Pingback: Eurobarometru 2018: Sunt multumiti romanii de UE? | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.