Stiri: Finante

Rezerve valutare septembrie 2021

Clienții Patria Credit IFN pot plăti ratele la credite și prin Stațiile de Plată SelfPay

16.08.2019

Patria Credit IFN credite. Banca a anunțat că a semnat un parteneriat cu SelfPay, lider local al pieței de Stații de Plată de tip self-service. Astfel, clienții Patria Credit IFN pot plăti ratele și prin Stațiile de Plată SelfPay.

Patria Credit IFN credite. O nouă modalitate de plată

„Prin acest nou serviciu oferim economie de timp producătorilor agricoli, mai presus de o nouă modalitate de plată a ratelor creditelor. Stațiile de plată SelfPay sunt aproape peste tot, în curând și în unele unități Patria Credit (Drăgășani, Izbiceni și Matca), și acest parteneriat ne ajută în misiunea noastră de a fi aproape de producătorii agricoli și micii antreprenori din România, în zone mai puțin bancarizate ale țării” spune Raluca Andreica, Director General Patria Credit.

Patria Credit IFN credite. 4.200 de terminale în peste 900 de locații

Mai exact, începând cu luna august, clienții Patria Credit IFN SA pot plăti ratele și prin intermediul celor peste 4.200 de terminale SelfPay disponibile în peste 900 de localități din toată țara.

„Prin lansarea parteneriatului cu Patria Credit IFN aducem beneficii importante producătorilor agricoli și micilor antreprenori, care, de acum își pot achita ratele la Stațile de Plată SelfPay, sigur, simplu și rapid, alături de celelalte plăți pe care le fac la Stațiile de Plată SelfPay. Avem deja cea mai extinsă rețea de Stații de Plată la nivel național și cel mai mare număr de parteneri de tip IFN, iar pentru următoarea perioadă mizăm pe extinderea portofoliului de servicii disponibile clienților, oferindu-le tot mai multe tipuri de plăți care îi ajută să câștige și mai mult timp pentru activități care contează” a declarat Adrian Badea, CEO SelfPay.

Patria Credit IFN credite. Alte 120 de servicii de plată

Pe lângă ratele la credit, clienții Patria Credit IFN pot accesa în rețeaua SelfPay alte peste 120 de servicii de plată din sectoare tot mai diverse, cum ar fi:

  • utilități
  • telecomunicații
  • bilete de călătorie
  • rovinietă
  • divertisment

Stațiile de plată pot fi găsite în magazinele de proximitate, benzinării, în rețele de retail. Acestea sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Patria Credit IFN credite. Rezultate

Pentru primele șase luni ale anului 2019, Patria Credit IFN a raportat un portofoliu de credite în creștere cu aproximativ 21% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce profitul net în 2018 a fost de aproape 900.000 Euro, cu un nivel al activelor de peste 15 milione de Euro. Implicarea IFN-ului în susținerea micilor fermieri (bună parte din marile bazine legumicole ale țării) este confirmată și de profilul clienților, care în 2018 au contractat împrumuturi de până la 25.000 Euro (echivalentul în lei), în special pentru susținerea investițiilor în agricultură.

Patria Credit IFN credite. Estimări pentru a doua parte a anului

Pentru a doua jumătate a anului 2019, Patria Credit își propune:

  • să facă diferența în mediul rural
  • să ofere consiliere financiară producătorilor agricoli
  • să stimuleze dezvoltarea antreprenoriatului local

Citește și Piața electro – IT 2019. Creștere de 6% în trimestrul al doilea