Stiri: Companii

Patru invitaţi speciali la GPeC Summit

09.10.2015

Pe 24 noiembrie, patru nume grele în marketing online şi optimizarea conversiilor vin, pentru prima dată în Romania, la GPeC Summit. Astfel, evenimentul se va bucura de participarea lui Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream), Brian Massey (Fondator Conversion Sciences) şi Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency)

GPeC Summit este cel mai important eveniment de comerţ electronic din ţara noastră, iar ediţia din acest an marchează 10 ani de existenţă a Galei Premiilor eCommerce

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt specialist de renume în digital marketing şi în creşterea vânzărilor magazinelor online, fiind recunoscuţi ca autorităţi în domeniu la nivel international.

Alături de cei patru experţi, numele grele ale e-commerce-ului românesc vor fi prezente pe scena GPeC, organizatorii urmând să anunţe agenda completă a evenimentului în foarte scurt timp.

GPeC Summit se va desfăşura în Capitală, pe data de 24 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms. Summit-ul are loc în intervalul orar 09:00-18:00, iar incepând cu 19:30 va avea loc cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.

Înscrierile la cele două module de eveniment au început deja, iar preţul unui bilet de acces (atât pentru GPeC Summit, cât şi pentru Gala Premiilor eCommerce) este de 69 euro, în perioada early-bird până pe 8 noiembrie. În intervalul 9-20 noiembrie, costul unui bilet va fi de 99 euro. Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul organizatorilor în secţiunea dedicată GPeC Summit, 24 noiembrie.