Patru magazine Praktiker, redeschise sub noul concept al retailerului

27.10.2016

Retailerul Praktiker continuă procesul de remodelare a reţelei de magazine, iniţiat la începutul acestui an, şi redeschide pe 28 octombrie încă patru magazine „reamenajate” în Bucureşti şi în ţară. Primul magazin remodelat a fost cel din Vitan, a cărui redeschidere a avut loc în luna iulie. Cumpărătorii din această zonă a Capitalei au putut astfel să descopere o nouă experienţă la cumpărături, cu acces mai rapid la produsele căutate, la idei de amenajare şi la informaţii suplimentare despre produse, prin intermediul afişelor de vânzare prezente la faţa locului.

În octombrie, Praktiker extinde această experienţă la nivel naţional, prin redeschiderea magazinelor din Cluj, Iaşi şi Timişoara, dar şi la nivelul Bucureştiului, prin Praktiker Militari.

„Clienţii magazinelor Praktiker din cele patru oraşe au ocazia să se bucure de o nouă experienţă de cumpărare. Remodelarea fiecărui magazin reprezintă o investiţie de 400.000 de euro din partea companiei şi este un proces pe care îl implementăm ca urmare a dorinţei de a avea mereu clientul în centrul preocupărilor noastre de dezvoltare, de a îmbunătăţi experienţa pe care acesta o are la cumpărături în magazinele Praktiker. De altfel, tot în acest an, am pus la dispoziţia cumpărătorilor magazinul online www.praktiker.ro, prin care aceştia îşi pot achiziţiona produsele necesare amenajării locuinţei într-un mod simplu şi rapid”, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Toate unităţile remodelate au acelaşi concept, cumpărătorii putând să testeze o nouă abordare a procesului de achiziţie, pentru o experienţă completă de cumpărături.

 

 

Citiți și despre: