Stiri: Retail

Patru noi magazine, deschise în FASHION HOUSE Outlet Centre

05.02.2018

FASHION HOUSE Outlet Centre București are parte de un început de an excepțional, în contextul în care patru noi retaileri s-au alăturat mixului de chiriași al centrului comercial, închiriind o suprafață de 1.285 de metri pătrați.

Noile branduri care se adaugă gamei de mărci sunt Koton, TinaR, Exclusive VN și English Home.

Koton este un brand de renume care își are originile în Turcia. Având o abordare creativă, inovativă și orientată spre clienți și tehnologie, brandul are ca misiune să reunească tendințele sezoniere cu designul autentic. Marca oferă o gamă largă de colecții pentru doamne, domni, tineri și copii. Compania a închiriat o suprafață de 833 de metri pătrați în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Următorii doi noi chiriaşi ai centrului outlet sunt mărci locale de renume, cu o reputație puternică: TinaR și Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri pătrați. În plus, English Home a închiriat 131 de metri pătrați.

”Am observat în mod constant o creștere a interesului față de conceptul de outlet și numeroase mărci internaționale și locale care operează în România sunt dornice să deschidă magazine în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București. Piața românească este foarte promițătoare pentru segmentul de outlet-uri și suntem siguri că există loc pentru noi proiecte interesante”, a declarat Brendon O’Reilly, Managing Director al FASHION HOUSE Group.

FASHION HOUSE Outlet Centre București s-a deschis în urmă cu 10 ani în cadrul parcului comercial West Park Retail și reprezintă primul centru comercial de tip outlet din ţara noastră. Centrul are o suprafață închiriabilă de peste 15.500 de metri pătrați și o parcare amplă, cu 2.150 de locuri.

Mixul de chiriași ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza și mulți alții. Cu discount-uri cuprinse între 30% și 70% pe tot parcursul anului la articolele fashion de firmă, FASHION HOUSE Outlet Centre București completează perfect oferta West Park – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din București, cunoscut pentru multitudinea de bunuri oferite.