Stiri: Retail

Patru noi magazine, deschise în Sun Plaza

07.08.2015

În această vară, Sun Plaza Shopping Center își îmbogățește oferta de retaileri cu patru magazine noi. Este vorba de Bebe Tei, Colin’s, Optiplaza şi VGeneration powered by Vans. De asemenea, în luna iulie, clădirea de birouri Sun Offices a ajuns la un grad de ocupare de 100%.

Pe o suprafaţă închiriabilă de 81.000 metri pătraţi, Sun Plaza Shopping Center pune la dispoziția vizitatorilor peste 140 de magazine internaționale și locale, opţiuni de divertisment, prin Cinema City, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime, un nou loc de joacă exterior şi restaurante cu bucătărie variată, consolidându-și astfel poziția de cel mai mare shopping center din Sudul Capitalei.

„Odată cu introducerea noilor magazine în portofoliul de retaileri Sun Plaza, ne bucurăm că le putem asigura clienților noștri o experiență de shopping cât mai variată. Acestea vin să completeze, prin concepte diferite, dorința noastră de a îmbogăți în mod constant mixul de magazine”, au afirmat reprezentanții Sun Plaza.

În luna iulie, clădirea de birouri Sun Offices, adiacentă Sun Plaza Shopping Center a ajuns la un grad de ocupare de 100%, cei mai importanți chiriași fiind, Pepsico, Clinica Regina Maria, Acrelec, Eminus Software şi Farmaciile Dona. Clădirea de 10,000 mp închiriabili, dispuşi pe 3 etaje, direct conectată cu centrul comercial şi cu acces direct la metrou, este certificată BREEAM, metoda numărul unu la nivel mondial pentru clădiri sustenabile.