Patru specialişti internaţionali de renume vor participa la GPeC Summit

11.11.2015

GPeC Summit se bucură de participarea a patru nume grele în marketing online şi optimizarea conversiilor: Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Larry Kim (Fondator WordStream), Brian Massey (Fondator Conversion Sciences) şi Viljo Vabrit (CEO ConversionXL Agency)

Acestea se vor afla pentru prima data în România, pe 24 noiembrie, participând la ediţia de toamnă a GPeC Summit – cel mai important eveniment de comerţ electronic din ţara noastrp.

Evenimentul marchează şi primii 10 ani de existenţă GPeC (Gala Premiilor eCommerce) în online-ul românesc.

„Invitaţii speciali ai summit-ului din noiembrie sunt adevăraţi guru în digital marketing şi în creşterea vânzărilor magazinelor online, fiind recunoscuţi ca autorităţi în domeniu la nivel internaţional şi vorbind la cele mai importante evenimente de profil din întreaga lume. De data aceasta vor urca pe scena GPeC, pentru prima oară în România”, au afirmat organizatorii conferinţei.

Oli Gardner este co-fondatorul Unbounce – unul dintre cele mai apreciate tool-uri de A/B Testing la nivel mondial – fiind cunoscut ca expert în optimizarea ratei de conversie, iar Larry Kim a fost desemnat cel mai influent expert PPC în anii 2014 şi 2013 la nivel mondial. De asemenea, numele lui poate fi regăsit şi în clasamentul Forbes a celor 10 cei mai influenţi online marketeri la nivel mondial.

Brian Massey este fondatorul Conversion Sciences şi autorul best seller-ului de pe Amazon “Your Customer Creation Equation: Unexpected Website Formulas of The Conversion Scientist”, în timp ce Viljo Vabrit este CEO-ul ConversionXL, agenţie pe care o conduce împreună cu partenerul lui de afaceri – Peep Laja.

Alături de aceşti patru experţi internaţionali, numele grele ale e-commerce-ului românesc vor fi prezente pe scena GPeC.

GPeC Summit va avea loc în Bucureşti, pe data de 24 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms. Începând cu ora 19:30 are loc, în cadrul evenimentului, cea de a X-a ediţie a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerţul Electronic Românesc.

Înscrierile se fac completând formularul online de pe website-ul organizatorilor in sectiunea dedicata GPeC Summit, 24 Noiembrie: http://www.gpec.ro/inscriere-gpec-summit-noiembrie-2015/

 

 

Citiți și despre: