PayPoint Romania director IT

PayPoint România are un nou director de IT

08.11.2018

PayPoint România director IT. Principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail a anunțat numirea lui Felix Crăciunescu în funcția de IT Director. Din noua funcție, Felix Crăciunescu este responsabil pentru dezvoltarea şi implementarea strategiei IT a companiei.

El va coordona întreaga activitate a Diviziei formată din:

  • IT Research & Development
  • IT Systems Operations
  • Project Management

Divizia de IT a companiei gestionează o plajă largă de activități care țin de:

  • sistemele operaționale și interne ale PayPoint
  • rețeaua de terminale și platforma ce procesează tranzacții
  • implementarea unor noi soluţii şi scheme de plată și asigurarea managementului proiectelor

PayPoint România director IT. Experiența profesională

„Ca principal jucător în segment, avem mereu datoria să îmbunătățim experiența pe care o oferim consumatorilor și partenerilor noștri, să continuăm să inovăm şi să stabilim direcţia. Iar toate acestea sub umbrela unui portofoliu de plăţi sigure, gratuite, rapide. În tot acest demers, IT-ul joacă un rol fundamental şi este esenţială dezvoltarea unei structuri care să răspundă optim acestor nevoi; îi urăm bun-venit lui Felix în echipa PayPoint şi îi dorim mult succes în proiectele viitoare”, a afirmat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Noul director de IT a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Institutului Politehnic București. De-a lungul carierei, el a participat la numeroase cursuri de specializare în IT și leadership.

Acesta și-a început cariera ca software developer, iar în 2000 s-a alăturat companiei Edenred România, ca software engineer. Acolo el a petrecut 17 ani, evoluând până la poziția de IT Operations Director, iar înainte de a se alătura companiei PayPoint, s-a ocupat de dezvoltarea unui proiect antreprenorial.

Experiența și expertiza lui în industria IT vor juca un rol important în ambiţiile PayPoint de dezvoltare și implementare a unor soluții și tehnologii care să susţină atingerea obiectivelor.

PayPoint România director IT. Servicii sigure și rapide

PayPoint a urmărit mereu să ofere consumatorilor și comercianților parteneri servicii sigure şi rapide, care să le simplifice viața. În acest context, a investit și va continua să investească considerabil în tehnologie, având în vedere importanța sa strategică în dezvoltarea pe termen lung a afacerii.

„M-am alăturat echipei PayPoint deoarece m-au atras proiectele și strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei. Într-o lume dinamică, aflată în continuă mișcare, în care digitalizarea este o certitudine, PayPoint își dorește să dezvolte noi modalități de a le fi alături partenerilor săi – furnizorii, comercianţii parteneri, dar și consumatorii – iar Direcţia IT este o parte esențială în cadrul acestui proces de digitalizare”, a spus Felix Craciunescu, IT Director PayPoint România.

Citește și Analiză Tradeville: Rezultatele Teraplast atestă creșterea din sectorul construcțiilor

 

 

Citiți și despre:

O părere la “PayPoint România are un nou director de IT

  1. Pingback: Roman Value Center magazine: Lista completa | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.