Preluare PayPoint

PayPoint România extinde parteneriatul cu RCS&RDS

14.01.2016

PayPoint România a anunţat extinderea parteneriatului cu grupul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, şi pe segmentul telefoniei mobile preplătite. Astfel, utilizatorii cartelei Digi își vor putea reîncărca creditul în oricare din cele peste 9.450 magazine partenere PayPoint din toată România.

„Parteneriatul cu PayPoint România va facilita la nivel național utilizatorilor de cartele preplătite reîncărcarea și activarea ofertelor imbatabile pe care Digi Mobil le are în portofoliu. Acestea au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienţii noştri care doresc să îşi configureze şi să îşi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicaţii. Astfel, am decis să ne adaptăm cerinţelor utilizatorilor şi să le răspundem cu aceste „instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru Opțiuni care includ minute şi SMS-uri nelimitate, precum şi internet mobil de până la 4 GB,” a adăugat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Extinderea parteneriatului dintre cele două companii confirmă succesul de care acesta s-a bucurat încă de la lansarea din anul 2013, dovadă a faptului că avantajele sistemului PayPoint – comoditatea, proximitatea și programul de lucru prelungit al magazinelor – sunt apreciate de tot mai mulți dintre clienții RCS & RDS.

„Încă de la lansarea de acum doi ani a parteneriatului cu RCS & RDS am fost încrezători în reușita lui, iar anunțul de astăzi nu face decât să ne confirme așteptările. În acest interval, PayPoint a fost aproape de clienții RCS & RDS prin încasarea a milioane de facturi emise de companie şi ne bucură foarte mult anunțarea acestei noi facilități pentru clienții Digi. Avem toată încrederea că acest acord de colaborare se va bucura de aceeași apreciere din partea consumatorilor și vom înregistra un nou succes,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.