Stiri: IT&C

PC Garage deschide „The Playground”

25.05.2016

PC Garage le dă întâlnire tuturor fanilor de gaming din România la Comic Con. În perioada 27 – 29 mai, va fi amenajat standul „The Playground by PC Garage“, în pavilionul C5 din incinta Romexpo. Acesta este locul unde sunt aşteptaţi cei care vor să se distreze cu prietenii, bucurându-se de cele mai noi jocuri pe calculator. La același stand va fi și faimosul robot BB-8 din cel mai nou film „Star Wars“. Acesta poate fi controlat prin telefon sau tabletă. De asemenea, zilnic, vor fi puse în joc super premii oferite de PC Garage, Logitech şi HyperX.

Misiunea PC Garage la această ediţie de Comic Con este să pună accentul mai ales pe gaming ca experienţă distractivă, în detrimentul jocurilor competitive, care pot naște, uneori, „războaie“ chiar și între prieteni.

Magazinul a mai pregătit pentru evenimentul din weekend și zona „Free Play“, care va aduce multe surprize vizitatorilor, printre care experienţe de joc pe cele mai tari sisteme PC Garage. În zona „Single-Player Challenge“, participanţii sunt încurajaţi să demonstreze că sunt cei mai buni la jocurile care vor fi pregătite. Și PC Garage mai lansează o provocare: „Co-Op Challenge Area“, o competiţie care încurajează colaborarea în echipă.

Acestea sunt însă jocuri clasice, deja știute din generație în generație, dar pentru cei care-şi doresc senzaţii tari, va fi disponibil kit-ul de realitate virtuală Oculus Rift. Pentru acesta, magazinul a pregătit un sistem PC pe măsură: Garage VR Duality. Acesta este echipat cu cea mai puternică placă grafică pentru VR de la AMD: Radeon Pro Duo.