Stiri: Logistica

Grevă Poșta Română 2024

Poșta Română demarează achiziția a 7000 de PDA-uri

16.01.2023

PDA-uri Poșta Română. Compania demarează achiziția a 7000 de PDA-uri, 7000 de abonamente de date mobile și 8600 de imprimante mobile. Acestea vor ajunge la angajații poștali din toată țara.

Memorandumul aprobat de Guvern în luna aprilie a anului 2022 privind implementarea strategiei de dezvoltare și diversificare economică a Companiei Naționale „Poșta Română” prevede modernizarea Poștei prin digitalizarea, automatizarea, robotizarea și tehnologizarea (D.A.R.T.) infrastructurii Companiei, dotând rețeaua poștală cu terminale, imprimante, mijloace de transport cu emisii reduse și cutii poștale digitale.

Modernizare

„Această achiziție este esențială modernizării Poștei Române. Fiecare curier poștal va putea oferi servicii de care clienții anului 2023 au nevoie și va utiliza dispozitive inteligente și rapide, pentru a diminua timpul petrecut cu activități repetitive. Pentru transparență deplină, comunicăm toate specificațiile tehnice inclusiv în acest comunicat de presă, dar și pe website-ul companiei. Cu fiecare proiect suntem cu un pas mai aproape de Poșta viitorului și suntem determinați să transformăm această Companie într-un partener de încredere pentru toți românii”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

PDA-uri Poșta Română. Costuri mici de operare

Poșta Română va demara achiziția acestor dispozitive care au costuri mici de operare, sunt versatile, simplu de folosit și au durată lungă de viață.

Astfel, luni, 16 ianuarie 2023, după ora 14:00, Compania va publica pe website documentația descriptivă cu privire la achiziția noii tehnologii și va evalua ofertele primite până la data de 19 ianuarie 2023.

Citeşte şi Poșta Română amplasează 3.000 de cutii poștale digitale