Stiri: Companii

Pe 16 februarie începe, la Romexpo, Târgul de Turism al României

10.02.2017

În perioada 16 și 19 februarie, la Romexpo, are loc ediția de primăvară a Târgului de Turism al Românie, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului. Târgul este cu atât mai important cu cât 2017 este Anul Internațional al Turismului Durabil pentru Dezvoltare.

„Ediţia de primăvară a târgului aduce lumea fascinantă a călătoriilor sub acelaşi acoperiş, accentuând încă odată faptul că turismul creează relaţii şi schimburi între diferite culturi şi popoare, contribuind astfel la înţelegere reciprocă şi coexistenţă paşnică. Agenţiile şi tour-operatorii vor dezvălui destinațiile de vis ale anului 2017, atât pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei entuziasmaţi de croaziere, destinaţii exotice şi turism de aventură”, potrivit Romexpo.

Cei care vin la târg vor beneficia oferte earlybooking, last minute, pachetele turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc, city-breakurile în marile capitale europene, ofertele pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice în vogă precum Insulele Canare, Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

Per total, peste 250 de agenții de turism și tour-operatorii din 14 țări (Austria, Bulgaria, Croația, Egipt, Federația Rusă, Grecia, Israel, Moldova, Palestina, Polonia, Republica Dominicană, România, Turcia și Ungaria) vor participa la târg şi le vor oferi vizitatorilor consultanţă pentru a crea împreună cu aceștia vacanțe personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

„Ca de fiecare dată, promovarea turismului românesc este o componentă importantă a ediţiei de primavară a târgului. Expozanții noștri și-au îndreptat atenţia şi anul acesta către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, punând la dispoziţia vizitatorilor oferte pentru călătorii în Maramureş, în ținuturile unice ale Harghitei și Covasnei, drumeţii prin Apuseni, excursii în Delta Dunării sau promoții pentru petrecerea vacanței de vară pe litoralul Mării Negre”, au mai explicat organizatorii Târgului de Turism.