Pe 19 noiembrie are loc Conferinţa Managementul Performanţei în România 2015

23.10.2015

Pe data de 19 noiembrie, profesioniştii în managementul performanţei îşi dau întâlnire la Hotelul Continental Forum Sibiu, în cadrul celei de-a V-a ediţii a Conferinţei Managementul Performanţei în România 2015.

Cei care doresc să părticipe la acest eveniment, mai ai au la dispoziţie doar 13 zile în care pot prinde oferta Early Bird. Conferinşa este un eveniment unic, care reuneşte anual practicieni renumiţi din companii de top.

În cadrul „Conferinţei Managementul Performanţei în România 2015” se vor dezbate cele mai noi tendinţe în managementul performanţei, validate la nivel naţional şi internaţional.

Printre subiectele abordate în cadrul evenimentului se numără „Deschiderea către schimbare – esenţială pentru un management competitiv”, „Adaptarea la reducerea echipei de lucru. Studiu de caz”, „WCM – World Class Management – sistem coerent, practic şi vizual de management al peformantei la nivel operaţional”, „Engagementul-motorul performanţei”, „Pot fi motivaţi oamenii de vânzări cu obiective pe termen lung?” şi „Millennials at Work”.

„Ajunsă deja la a V-a ediţie, conferinţă reuşeşte să surprindă anual prin diversitatea subiectelor tratate şi aplicabilitatea acestora, prin perspectivele variate abordate, dar şi prin estimarea tendinţelor viitoare în managementul performanţei în România şi la nivel internaţional”, au afirmat organizatorii evenimentului.

Evenimentul se va bucura de participarea a unor reprezentanţi ai unor companii de top în managementul performanţei, precum: BRD, Calitop, CRH România, FM Logistic, Grupul CityGrill, Hewlett Packard, Procter & Gamble, Sodexo, Saint-Gobain, The KPI Institute, Urgent Cargus, Valiant TMS Ro şi Vivre Deco.

Pentru detalii referitoare la program, vorbitori, taxa de participare, reduceri şi modalităţi de înscriere, puteţi accesa site-ul evenimenului.