Stiri: Economie

Pe 20 martie are loc a doua ediție a Misiunii economice Afaceri.ro Chișinău

19.02.2015

Cea de-a doua ediție a Misiunii economice Afaceri.ro Chișinău va avea loc pe 20 martie 2015. Evenimentul este dedicat companiilor din energie, construcții și nu numai şi va avea loc Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo.

Întreprinzătorii din Iași și din regiune, interesați de crearea de contacte, parteneriate noi sau de extinderea afacerilor în Republica Moldova vor putea astfel să participe la cele două dezbateri de actualitate de tip Dilemmas and Decisions, cu temele: Eficienţa energetică (Bune practici, Modele de afaceri, Finanțări, Modele europene) și Oportunități pentru construcții (Proiecte europene, Achiziții publice, Soluții tehnice moderne).

Misiunea este organizată de Arhipelago, APEC, Finantari.md şi de Moldexpo şi va cuprinde, pe lângă participarea la Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău 2015, numeroase activități și surprize pentru participanți.

Pe durata deplasării pe traseul Iași-Chișinău-Iași cu autocarul Afaceri.ro, aceștia vor avea oportunitatea de networking and training on the road.

Odată ajunși în capitala moldovenească, delegația din România va face o vizită la standurile Expoziției Internaționale Moldconstruct, târg specializat de tehnologie, echipamente, scule și materiale pentru construcții, ediția a XX-a, și ale Expoziției Internaționale Moldenergy, specializată pe tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului, ediția a XIX-a. Ziua se va încheia cu sesiune de networking informal la Cramele Milestii Mici.

După aceea, cei prezenți vor lua parte la un business networking event util și interactiv.

Agenda evenimentului, informații despre speakeri puteți află accesând pagină web http://www.afaceri.ro/misiunea-economică-afaceri-ro-chisinau-2015/.

„Dacă doriții să profitați de proiectul care vă poate oferi posibilitatea de a intra în contact cu mediul de afaceri din Republica Moldova, de a deschide filiale în această zonă geografică și de a încheia noi parteneriate, va invităm să faceți parte din delegație prin completarea formularului de înscriere:  Înscrieri misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015 (costul este de 100 euro/persoană)”, au precizat realizatorii evenimentului.

Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău este realizată cu sprijinul Exonia, Autonom, Idilis, Papioane Kruger, Risco, Tehnopolis, Entreprise Europe Network, Ziarul de Iaşi, Iaşi Fun, Economic Zoom, Fundaţia Post Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, ManagementulProiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.