Stiri: Economie

Pe 22 mai, la Braşov, va avea loc „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor”

19.05.2014

Pe 22 mai, la Braşov, va avea loc „Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor”, eveniment care va reuni peste 100 de manageri și antreprenori. Conferinţa are scopul de a oferi soluții pragmatice pentru dezvoltare și tendințe de ultimă oră din mediul economic din România.

„Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor” se află la a doua ediţie, propunându-şi pentru acest an să se apropie mai mult de conceptul de „forum”, prin crearea unui cadru optim de interacțiune între speakeri și participanți.

Astfel, Forulum va fi organizat sub forma unei serii de conferințe, care vor fi susţinute de speakeri de top cu experiență în afaceri. Printre aceştia se numără Amalia Sterescu, Ciprian B. Vișan, Gabriel Brănescu, Ionuț Țața și Daniel Roșca, iar în prezentările lor vor fi prezentate soluții de dezvoltare și ultimele tendințe din domenii precum business networking, surse de finanțare nerambursabile pentru perioada 2014 – 2020, resurse umane, vânzări, antreprenoriat, marketing și branding.

“Forumul se adresează persoanelor cu putere de decizie din mediul de afaceri precum antreprenori, manageri și liber profesioniști. Prin formatul său, evenimentul va pune în valoare, în cadrul fiecărei prezentări, interacțiunea dintre speakeri și participanți, aceștia având ocazia de a primi răspunsuri la cele mai variate întrebări”, au explicat organizatorii conferinţei.