Slide

Stiri: Companii

Pe 28 aprilie are loc evenimentul IMM ReStart Arad

17.04.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 10 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Pe data de 28 aprilie, antreprenorii și managerii companiilor din Arad și județele învecinate sunt invitați să participe la evenimentul „IMM ReStart – Descoperă-ți potenţialul”, organizat de Doingbusiness.ro. Conferinţa va avea loc în cadrul Hotelui Continental Forum și propune participanţilor€“ un format complex, cu sesiuni de prezentări în plen, workshop-uri și întâlniri private cu specialiști care vor oferi consultanță personalizată gratuită.

Astfel, invitaţii vor avea acces la cele mai noi informații privind oportunitățile și instrumentele disponibile pentru dezvoltarea personală și a afacerii.

Temele abordate în cadrul evenimentului vor fi din sferă consultanței fiscale, financiare și legislative, pe de o parte, și a tehnicilor și instrumentelor de dezvoltare personală utile în descoperirea potențialului.

Prima sesiune va aduce în prim plan tematici legate de optimizarea activității și noile reglementări fiscale și legislative în acest an (EY România), asigurarea afacerii și managementul riscului (Allianz-Țiriac Asigurări), alegerea partenerilor de afaceri potriviți (Coface) și accesarea fondurilor europene (REI Finance Advisors).

În plus, vor fi oferite soluții pentru motivarea personalului (Equatorial), precum și aspecte legate de psihologia vânzărilor care pot genera schimbări în comportamentul consumatorului astfel încât prețul să devină un factor mai puțin semnificativ în decizia de cumpărare (EY România).

„Ne dorim că <<IMM ReStart>> să fie mai mult decât o conferină – să fie un spațiu deschis de dezbatere, astfel încât să facilităm un schimb real și constructiv de idei între specialiștii din companii de top și antreprenorii prezenți în sală. De aceea, și la Arad, că și în celelalte centre de afaceri în care ne oprim cu caravana <<IMM ReStart>>, includem în program, pe lângă sesiunile de prezentare în plen, atât un workshop dedicat noilor instrumente și soluții din sfera tehnologiei în <<era hiperconectivităţii>>, cât și întâlniri private gratuite cu vorbitorii conferinței. Pentru participare, antreprenorii arădeni dar și cei din împrejurimi, se pot deja înscrie pe pagină oficială a evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/31”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Partenerii evenimentului de la Arad sunt Telekom România (Partener Principal), Allianz-Țiriac Asigurări, Alpha Bank, EY România, Kompass România, Microsoft România, Coface România, REI Finance Advisors, BSA | The Software Alliance, Equatorial (Parteneri), Cameră de Comerț, Industrie și Agricultură Arad (CCIA Arad) și Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Filiala Arad (C.N.I.P.M.M.R. Arad).