Stiri: Economie

Pe 28 mai are loc evenimentul IMM ReStart Pitești

20.05.2015

Pitești este următoarea oprire oprire pe traseul caravanei „IMM ReStart – Descoperă-ți potențialul”. Astfel, antreprenorii din acest oraş și din localitățile învecinate sunt invitați să participe joi, 28 mai, la conferinţa organizată de Doingbusiness.ro.

Evenimentul, care se va desfășura începând cu ora 8:30 la Hotel Ramada din Piteşti, reprezintă o oportunitate de a întâlni, interacționa și dezbate subiecte de cea mai mare actualitate cu specialiști de renume din cele mai importante companii din România.

Forumul va include sesiuni de prezentare în plen, un workshop interactiv și întalniri private pentru consultanță personalizată gratuită în șase domenii diferite, oferind astfel participanților un cadru propice pentru a descoperi și folosi în propriul beneficiu oportunități și instrumentele de dezvoltare personală și a afacerii.

Evenimentul se adresează reprezentanților IMM – antreprenori, top manageri, manageri ai departamentelor financiar, resurse umane, vânzări, IT sau achiziții – care sunt invitați să își programeze participarea înregistrându-se gratuit pe pagina oficială: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/33.

Totodată, participanții se pot programa pentru una sau mai multe dintre cele șase sesiuni de întâlniri private gratuite, care vor fi oferite de reprezentanții EY România (pe teme de fiscalitate), Telekom (soluții pentru optimizarea costurilor), REI Finance Advisors (fonduri disponibile pentru afaceri), Kompass Romania (instrumente de direct marketing, generare de leaduri), BSA | The Software Alliance (gestionarea corectă a software-ului) și BCR Pensii (motivarea și retenția angajaților).

Subiectele care vor fi supuse dezbaterii pe parcursul celor două sesiuni, acoperă o plajă largă de preocupări cu care se confruntă antreprenorii, de la noile reglementări fiscale și legislative din 2015 (EY România), soluții pentru motivarea și retenția angajaților (BCR Pensii), asigurarea afacerii și managementul riscului (Allianz-Țiriac Asigurări), insolvența și asigurarea de credit comercial (Coface), până la psihologia vânzărilor pentru a genera schimbări în comportamentul consumatorului (EY România).

„Invităm antreprenorii din Pitești și zonele adiacente să participe la <<IMM ReStart>> pentru a afla informații de actualitate și interes care să îi ajute să își dezvolte afacerea, să beneficieze de oportunitățile existente și, nu în ultimul rând, să evite riscurile care le pot afecta activitatea. Avem, și de această dată, un program complex, amplu, realizat în colaborare cu reprezentanți de marcă din cele mai importante companii din țară, care vor susține prezentări și vor sta la <<masa discuțiilor>> cu participanții la eveniment, oferindu-le consultanță gratuită și sfaturile de care au nevoie”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Seria de evenimente IMM ReStart va continua în acest an cu conferinţe organizate la Iași (9 iunie 2015), Targu Mureș (17 septembrie 2015), Galați (15 octombrie 2015) și Oradea (19 noiembrie 2015).