Pe 4 iunie are loc „Rolul Consultanței în Management în dezvoltarea României”

22.05.2015

Evenimentul Professional Corner „Rolul Consultanței în Management în dezvoltarea României” va avea loc pe data de 4 iunie, la Victory Business Center. Astfel, cu ocazia Zilei Internaționale a Consultantului în Managementului, AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România) organizează o nouă ediție a conferinţelor Professional Corner.

Speakerii invitați la eveniment sunt reprezentanţi ai unor companii de consultanță de renume la nivel național și internațional. Prezentările lor se vor axa pe proiecte de succes care au contribuit la dezvoltarea unui anumit domeniu al societății noastre.

Printre vorbitorii care vor participa la Professional Corner „Rolul Consultanței în Management în dezvoltarea României” se numără Roxana Dobran, BDO Business Advisory, ( cu prezentarea ”Încurajarea investițiilor prin schemele de ajutor de stat. Studiu de caz”), Cristian Borbeli, Expert Proiect 2002, (”Managementul proiectelor de infrastructură publică: de la vis la realitate!”), Norbert Hoeckl, GCI Management, (”Consulting – quo vadis?”) şi Mihai Svasta, ICG Integrated Consulting Group.

Evenimentul Professional Corner „Rolul Consultanței în Management în dezvoltarea României” va avea loc  în cadrul clădirii Victory Business Center, din strada Învingătorilor, nr. 24, et. 4, București, începând cu ora 16:00.

Persoanele care doresc să participe la acest eveniment sunt rugate să trimită confirmarea de participare pe adresa alexandra.pusca@amcor.ro până pe data de 1 iunie, participarea fiind gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

 

Citiți și despre: