Stiri: Economie

Pe 7 aprilie are loc Business Networking Event Iaşi

24.03.2016

Junior Chamber International (JCI) Iași organizează pe 7 aprilie evenimentul de networking “Business Networking Event”. Ajuns la a 12-a ediţie, evenimentul se va bucura de prezenţa a trei speakeri: Marius Alexa, CEO al companiei de media Arhipelago, Péter Barta, CEO al Fundației Post Privatizare și Strategy consultant Google în cadrul programului Google Partners, şi Răzvan Gîrmacea, CEO al Monitor Backlinks.

Junior Chamber International este un ONG internațional dedicat tinerilor lideri și antreprenori, iar Business Networking Event este un eveniment care adună profesioniști din mai multe domenii şi le oferă posibilitatea de a identifica noi oportunități și parteneri de viitor.

În plus, în cadrul sesiunii „Business 1 la 1”, participanții pot schimba cărți de vizită pentru a găsi parteneri de viitor, pot socializa și obține informaţii foarte valoroase de la speakerii noştri.

În cadrul ediţiile BNE de până acum au participat peste 550 de participanţi antreprenori, 40 de parteneri, 12 speakeri cu renume naţional şi internaţional.

Pentru mai multe informații despre eveniment sau detalii suplimentare despre proiect, puteţi contacta organizatorii la adresa de email bne@jciiasi.ro.