Stiri: Retail

Afacerile din retail din semestrul 1 din 2021.

Peek & Cloppenburg deschide un magazin în Mega Mall

02.10.2015

Retailerul german de fashion, Peek & Cloppenburg, a deschis un magazin în centrul comercial Mega Mall. Unitatea va ocupa o suprafață de aproximativ 5.000 metri pătrați, distribuiți pe două niveluri. Magazinul este cea mai mare reprezentanță şi, de asemenea, unul dintre cele mai mari magazine de fashion din țară. Vizitatorii mall-ul se vor putea bucura de aproape 500 de branduri în plus celor existente, odată cu deschiderea noului magazin.

Magazinul este cel de-al treilea al retailerului german din România, iar printre brandurile care se regăsesc aici se numără: Hugo Boss, Michael Kors, Marc Cain, Ralph Lauren, CK, Gas, GC Fontana, Armani Jeans, Versace Collection, Love Moschino, Pierre Cardin, Brax, Levis, Wellensteyn, Marc O’Polo, Guess, Pepe Jeans, Diesel, G-Star Raw, Christian Berg, McNeal, Review și multe altele.

“Deschiderea celui mai mare Peek & Cloppenburg din România confirmă încă o dată faptul că Mega Mall face parte din elita centrelor comerciale ale Bucureștiului. Începând cu data de 1 octombrie, suntem mândri să venim în întâmpinarea publicului nostru cu aproape 500 de branduri în plus, toate acestea sub umbrela unuia dintre cei mai mari și apreciați retaileri de pe piața europeană”, a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv NEPI.