Stiri: Retail

Pegas se listează pe Amazon

22.08.2018

Brandul de biciclete Pegas a anunţat că intră pe piața europeană prin listarea pe cinci marketplace-uri Amazon. Pe lângă partenerii locali din Italia, Luxemburg, Germania, Marea Britanie, Suedia și Polonia, Amazon oferă acces la întreaga piață europeană, iar implementarea unui proiect de succes va fi urmat de extinderea în SUA.

„Am făcut teste în primele 6 luni și cererea pe Amazon la anumite produse depășeste chiar și de câteva zeci de ori puterea de absorbție a pieței din România. Ne vom lista pe cele 5 marketplace-uri europene Spania, Franta, Germania, Italia si UK, de unde se pot trimite produse pe tot teritoriul UE”, a spus Andrei Botescu, CEO Pegas

Compania are în vedere şi creșterea numărului de magazine din România, extinderea rețelei de distribuție internă și internațională, precum și modernizarea constantă a gamei de produse. Astfel, până la finele anului 2020, Pegas va deschide cel puțin 10 magazine pe lângă cele existente, iar produsele brandului vor ajunge în 400 de magazine și 5 lanțuri mari de retail, în timp ce 3 milioane de euro este valoarea unui proiect cu finanțare europeană care va asigura cercetarea și dezvoltarea produselor și deschiderea unei linii de producție integrate la noi in țară.

Din acest an, orice antreprenor dorește să devină parte din povestea Pegas, poate face acest lucru prin achiziționarea unei francize, câteva zeci de magazine urmând deja să se deschidă în acest sistem până la finalul lui 2018, atât în țară, cât și peste hotare.

„Pegas își propune să devină un etalon în ceea ce privește evoluția noastră ca oameni. Dacă ești copil, cu siguranță vei vrea să te plimbi pe bicicletă. Dacă îți place adrenalina sau iubești plimbările la munte, Pegas are soluții în acest sens. Dacă ai ieșit la pensie, dar nu vrei să renunți la mișcare, Pegas are o gamă dedicată pentru persoanele din această categorie. Dacă vrei metode de transport alternativ în orașul tău fără a-l polua, Pegas are o gamă consacrată de biciclete și vehicule electrice. În fiecare etapă a vieții noastre, în ceea ce privește mișcarea și mersul pe bicicletă, Pegas are o propunere atractivă și originală”, a spus Mihai Chipcia, Director de Vânzări Pegas.