Stiri: Retail

Penny Market a deschis trei noi magazine  

22.12.2014

Penny Market a deschis astăzi trei noi magazine, reţeaua retailerului german ajungând astfel la 163 de unități la nivelul întregii țări. Noile unităţi sunt inaugurate în Botoșani, Arad și Gura Humorului, iar cumpărătorii din aceste trei orașe vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

În magazinele Penny Market, românii pot găsi o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, autohtone și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. În plus, acestea pun la dispoziția cumpărătorilor și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde.

În cele trei magazine Penny Market, din Arad, Botoșani și Gura Humorului, clienții vor fi întâmpinați cu discounturi la alimente de bază, promoții la produse alimentare, precum și cu prețuri atractive pentru mai multe articole non-alimentare.

Magazinul Penny Market din Arad ocupă o suprafață de 880 metri pătraţi, are 37 locuri de parcare și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă, iar cel din Botoșani ocupă o suprafață de 1.000 metri pătraţi, are 60 locuri de parcare și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.

Unitatea din Gura Humorului ocupă o suprafață de 900 metri pătraţi, deţine 70 locuri de parcare și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.