Stiri: Retail

Penny Market ajunge la 180 de magazine în România

14.09.2016

REWE România continuă extinderea rețelei sale de magazine Penny Market odată cu inaugurarea supermarketului cu numărul 180. Noul magazin își așteaptă clienții începând de astăzi, în orașul Măgurele, județul Ilfov.

Noul magazin se întinde pe o suprafață de 1608 metri pătaţi, asigură 78 de locuri de parcare, iar echipa formată din 14 angajați este pregătită să întâmpine cu zâmbetul pe buze clienții care trec pragul magazinului.

„Noua modalitate de organizare a categoriilor de produse surprinde clienții prin varietatea de produse selecționate cu cea mai mare grijă – de la fructe și legume, la o gamă largă de produse de panificație și patiserie, dar și o selecție de lactate și brânzeturi. În plus, clienții vor avea zi de zi la îndemână produse din carne, mezeluri și pește la prețuri atractive”, au anunţat reprezentanţii retailerului.

Pentru clienții iubitori de rețete internaționale, noul magazin prezintă o gamă specială de produse, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) și dulciuri, la băuturi fine sau specialități gastronomice. De asemenea, clienții mereu ocupați vor găsi în noul Penny Market soluții “ready to eat”: mixuri de salate și sosuri delicioase.

O noutate pentru clienții noului magazin din Măgurele sunt articolele disponibile în variantă vrac, disponibile la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, în zona cu produse congelate, dar și în zona cu mâncare pentru animalele de companie.

Penny Market este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din ţara noastră,cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Alături de cele 180 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.