Stiri: Retail

PENNY Market anunță trei noi deschideri în octombrie

18.10.2017

REWE România a anunţat că va continua planul de extindere și deschide trei noi magazine PENNY Market. Astfel, rețeaua de magazine va ajunge la finalul lunii octombrie la 212 spații deschise. Prima deschidere a lunii octombrie va fi în Iași, fiind și primul Penny Market din oraș.

Seria deschiderilor din luna octombrie va continua cu:

  • PENNY Market Agigea
  • PENNY Market Satu Mare

Având un design modern și elegant, clienții se vor putea bucura de o experiență complet nouă la cumpărături, magazinele Penny Market fiind organizate astfel încât să ajute experiența la cumpărături și să le ofere tuturor acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.

Varietatea de legume și fructe oferite de PENNY Market va putea fi descoperită chiar de la intrarea în magazin, clienții având la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie.

Selecția de produse proaspete și accesibile pentru fiecare moment din zi vor fi cele mai ofertante pentru clienții magazinului, aceștia putând de asemenea alege dintr-o gamă generoasă de lactate și brânzeturi, de carne proaspătă și o gamă completă de pește și mezeluri.

În plus, clienții vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.