Stiri: Retail

Penny Market deschide al 6-lea magazin al reţelei din Bucureşti

25.11.2014

Penny Market a anunţat că va deschide mâine primul magazin din Sectorul 6 al Capitalei, reţeaua retailerului german ajungând astfel la 155 de unități. Unitatea este situată pe Șoseaua Virtuții nr. 148 A, în apropierea stației de metrou.

Acesta este al 6-lea magazin al companiei din Capitală și al 8-lea din județul Ilfov. Fiind realizat după conceptul Penny Ambiente, designul noului magazin oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile prin modul în care sunt așezate produsele pe rafturi.

În plus, articolele din sectoarele Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare.

De asemenea, compania a anunţat că, cu ocazia deschiderii magazinului, în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie, posesorii Cardului Penny se vor bucura de zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse.

În plus, clienţii sunt așteptați și cu discounturi la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare și cu prețuri avantajoase pentru mai multe articole non-alimentare.