Stiri: Retail

Penny Market deschide două noi magazine, la Hunedoara și Teiuș

02.12.2014

Penny Market deschide mâine două magazine noi, în Hunedoara și Teiuș, reţeaua retailerului ajungând astfel la 157 de unități la nivel național. Cu ocazia inaugurărilor, clienţii din cele două orașe vor fi întâmpinați cu oferte speciale și prețuri accesibile pentru mai multe produse.

În unităţile Penny Market, cumpărătorii găsesc o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, magazinele punând dispoziția clienţilor și un raion de brutărie.

„Conceptul Penny Ambiente, specific rețelei Penny Market, le oferă clienților posibilitatea de a face rapid cumpărăturile, grație modului în care sunt așezate produsele pe rafturi și atmosferei prietenoase. În plus, articolele din sectoarele: Legume & Fructe, Brânzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Pâine & Patiserie sunt livrate zilnic și monitorizate centralizat din punct de vedere calitativ, gama fiind în continuă dezvoltare”, au afirmat reprezentanţii retailerului german. 

De asemenea, compania a anunţat oferte speciale cu ocazia deschiderii celor două magazine, clienţii urmând să fie întâmpinați cu discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse alimentare, precum și cu prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare.

Magazinul Penny Market din Teiuș are o suprafață de 750 metri pătraţi și a creat, la nivel local, 14 locuri de muncă, iar unitatea din Hunedoara ocupă o suprafață de 800 metri pătraţi și a creat, la nivel local, 13 locuri de muncă.