Slide

Stiri: Retail

Strategia de business Penny 2021.

Penny Market deschide mâine un nou magazin

18.11.2014

Penny Market a anunţat că va deschide mâine un nou magazin, în Braşov. Retailerul continuă astfel expansiunea la nivel național, acesta fiind al treilea magazin Penny Market din Brașov și al 154-lea din rețeaua companiei germane, la nivelul României.

„Prin deschiderea noului magazin și poziționarea sa într-un alt punct strategic al orașului, alături de celelalte două unități existente, Penny Market le va oferi clienților posibilitatea de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale”, a anunţat retailerul, într-un comunicat de presă. .

Deschiderea noii unităţi va veni cu oferte speciale, în perioda 19 – 25 noiembrie, posesorii cardului Penny beneficiază de o reducere de 20% la o anumită categorie de produse, printre care se numără legume (miercuri), vinuri (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni) și cafea (marți).

În plus, cumpărătorii sunt așteptați cu prețuri speciale la mai multe produse alimentare, prezente în pliantul realizat pentru deschidere, dar și la o parte din mărcile proprii.

Noul magazin din Brașov deţine o suprafață de vânzare de 850 metri pătraţi, 80 de locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă.