Stiri: Logistica

Penny Market deschide un magazin în Oradea

31.03.2016

Penny Market deschide cel de-al patrulea magazin al reţelei din Oradea, compania continuând astfel planurile de extindere în România. Clienţii vor avea parte de o experienţă de cumpărare interesantă şi plăcută, dată de designul modern şi elegant al magazinului, de organizarea categoriilor de produse şi de varietatea de articole oferite.

Raionul de legume şi fructe întâmpină clienţii chiar de la intrarea în magazin cu o varietate mare de produse, proaspete şi atent verificate de către personalul magazinului de câteva ori pe zi. În plus, clienţii pot găsi aici şi soluţii “ready to eat”, vedetele fiind mixurile de salate şi sosurile delicioase.

Pentru îndrăgostiţii de produse de panificaţie şi patiserie proaspete, magazinul oferă o gama largă de specialităţi, proaspăt coapte în cuptor de câteva ori pe zi.

Carnea proaspătă, lactatele şi brânzeturile, selecţia de peste şi mezeluri este gândită astfel încât să ofere în permanentă soluţii proaspete pentru orice moment al zilei, mereu la îndemână şi la preţuri atractive.

Rafturile cu produse non-food îşi aşteaptă cumpărătorii în prima parte a magazinului, într-o zona elegant delimitată şi foarte bine organizată. De la produse pentru bucătărie sau grădina, până la textile de casă şi articole de menaj atent selecţionate, gama de produse non-food reprezintă una dintre atracţiile magazinului.

Pasionaţii de produse internaţionale vor găsi pe rafturile dedicate atât sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea), cât şi dulciuri, băuturi fine şi specialităţi gastronomice.