Penny Market va deschide cinci magazine, în noiembrie

02.11.2016

REWE România continuă extinderea în România și deschide alte cinci noi magazine Penny Market în patru județe din ţara noastră. Noile deschideri fac parte din planul de dezvoltare a rețelei Penny Market. Noile unităţi vin cu un design modern, elegant și surprind clienții cu o experiență nouă prin organizarea diferită a categoriilor de produse, dar și prin articolele proaspete, selecționate cu grijă zi de zi.

Retailerul își întâmpină clienții cu o varietate de legume și fructe în raionul aflat chiar la intrarea în magazine și oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Selecția de produse este gândită în așa fel încât să ofere soluții proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei. Varietatea lactatelor și brânzeturilor, carnea proaspătă și gama de pește și mezeluri sunt mereu la îndemâna clienților la prețuri atractive.

În plus, aceştia beneficiază și de o gamă diversificată de articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Cele cinci noi magazine vor fi deschise pe parcursul lunii noiembrie, în patru județe din țară. Prima deschidere a avut loc în Satu Mare. Noul supermarket are o echipă de 16 angajați, o suprafață de 1440 m2 și asigură 56 de locuri de parcare.

Noul Penny Market din Tomești, județul Iași, va fi inaugurat pe 16 noiembrie, pe strada Profesor Petru Olteanu 61A. Cei 14 angajați vor întâmpina clienții în magazinul cu o suprafață de 1181 m2, care va asigura 52 de locuri de parcare.

Pe 23 noiembrie Penny Market va deschide două noi magazine în București și Buftea.

Magazinul din București va asigura 90 de locuri de parcare (inclusiv patru locuri pentru persoane cu handicap) și va avea 16 angajați care își vor desfășura activitatea pe o suprafață de 1402 mp. În plus, noul Penny Market din Buftea, situat pe strada București – Târgoviște nr.139, va asigura 53 de locuri de parcare (inclusiv patru locuri pentru persoane cu handicap), va avea o suprafață de 1305 m2 și 16 angajați.

Nu în ultimul rând, pe 30 noiembrie, va fi inaugurat noul Penny Market din Oradea, pe strada Sovata, nr. 4. Magazinul se va întinde pe o suprafață de 1354,55 m2, va avea 15 angajați și va asigura 56 de locuri de parcare.

Odată cu deschiderile din Satu Mare, Tomești, București, Buftea și Oradea, rețeaua Penny Market va ajunge la 185 de magazine.

 

 

Citiți și despre:

  •  Penny Market încheie 2015 cu 181 de magazine în România Penny Market încheie 2015 cu 181 de magazine în România REWE România va ajunge la 181 de magazine până la sfârşitul anului 2015. Astfel, reţeaua de magazine Penny Market se măreşte cu încă cinci unităţi pe care urmează să le deschidă până la finalul anului. Cele […]
  • S-a deschis al 179-lea magazin Penny Market din RomâniaS-a deschis al 179-lea magazin Penny Market din România Retailerul REWE România își continuă planul de extindere al rețelei Penny Market în ţara noastră odată cu deschiderea celui de-al 179-lea magazin. Cel mai nou Penny Market și-a deschis porțile ieri, pe 7 […]
  • Rețeaua PENNY Market ajunge la 222 magazineRețeaua PENNY Market ajunge la 222 magazine Planul de expansiune al REWE România continuă și în februarie 2018, odată cu deschiderea magazinului PENNY Market din Târgu Jiu. Rețeaua ajunge, aşadar, la 222 magazine operaționale în ţara […]
  • Penny Market ajunge la 180 de magazine în RomâniaPenny Market ajunge la 180 de magazine în România REWE România continuă extinderea rețelei sale de magazine Penny Market odată cu inaugurarea supermarketului cu numărul 180. Noul magazin își așteaptă clienții începând de astăzi, în orașul Măgurele, județul […]
  • Rețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazineRețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazine Planurile de expansiune ale REWE România continuă și în luna martie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Breaza, județul Prahova. Rețeaua ajunge astfel la 223 magazine operaționale în România. Având […]