Stiri: Economie

Pensii aprilie 2024

Poșta Română a finalizat distribuirea pensiilor pentru luna aprilie 2024

19.04.2024

Pensii aprilie 2024. Compania Națională ,,Poșta Română” informează asupra următoarelor aspecte privind stadiul distribuirii drepturilor sociale (pensii) aferente lunii aprilie 2024:

  • Distribuirea drepturilor sociale (pensii) a început cu data de 1 aprilie, conform calendarului obișnuit, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale;
  • În contextul grevei ce a avut loc în data de 1 și 2 aprilie 2024, Poșta Română și-a îndeplinit obligația de a livra toate pensiile în termenul de 15 aprilie, prevăzut prin convenția cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale;

Distribuirea pensiilor

Astfel, ultimele pensii distribuite la domiciliu au fost achitate până pe data de 15 aprilie, la fel ca în fiecare lună. Conform prevederilor contractuale, beneficiarii care nu fost găsiți acasă au putut intra în posesia drepturilor bănești până ieri, 17 aprilie, la ghișeele subunităților poștale.

Managementul Poștei Române le mulțumește salariaților care au avut grijă ca toate serviciile oferite de Poșta Română să funcționeze normal, ca în fiecare lună. Continuăm drumul început către o Companie stabilă, modernă și de încredere pentru clienții noștri!

Pensii aprilie 2024. Modernizare

Compania Națională ,,Poşta Română” este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării (93,52% din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (6,48% din pachetul de acţiuni).

De 162 de ani, Compania Națională “Poșta Română” se reinventează permanent, într-o Românie în care durata medie de viață a companiilor nu depășește 10 ani, conform cifrelor oficiale.

”Ne modernizăm, investim în digitalizare, în tehnologie și în parteneriate strategice și astăzi, mai mult ca niciodată, suntem puternic orientați către client. Ne-am făcut un scop în sine nu doar din a face performanță, ci și din a nu lăsa în urmă niciun român”, anunță reprezentanții Poștei Române.

Citește și Revolut a lansat, în premieră globală, în România, serviciul de refinanțare pentru credite