PepsiCo are un nou manager general pentru regiunea Balcanilor

23.04.2014

PepsiCo l-a numit pe Levent Yuksel, în prezent VP GM East & West Balkans, în funcția de VP General Manager pentru Greater Balkans și SEE Franchise, decizia făcând parte din eforturile companiei de a-şi întări poziția în regiune.

Astfel, coordonarea operațiunilor financiare și de business ale PepsiCo Greater Balkans se va face de la București.

Activitatea PepsiCo Greater Balkans și South East Europe Franchise Business Unit este integrată într-o singură organizație, care reunește operațiunile diviziilor de băuturi și snacks-uri PepsiCo România cu cele ale diviziilor de snacks-uri din Bulgaria, Moldova, Serbia, Bosnia, Croația, Albania, Slovenia, Muntenegru, Kosovo, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Grecia, Cipru, Israel și unitățile South East Europe Franchise.

„Portofoliile de snacks-uri și băuturi PepsiCo ne asigură de mulți ani succesul în Balcani și Europa de Sud-Est. Integrarea operațiunilor noastre regionale într-o structură organizațională unică va susține în continuare capacitatea de dezvoltare a activității noastre și eficientizarea modului prin care venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Brand-urile noastre sunt bine poziționate pentru o viitoare creștere și mă bucur că voi lucra împreună cu echipele noastre regionale pentru a pune în valoare noi oportunități de dezvoltare”, a declarat Levent Yuksel, VP GM Greater Balkans și SEE Franchise, PepsiCo.

Serhan Çelebi, în prezent Senior Director, Balkans CFO, devineSenior Director, Greater Balkans CFO.