Stiri: Companii

Perfect Tour a lansat un concept unic în România – Travel Boutique

22.09.2014

În prima jumătate a acestui an, Perfect Tour a înregistrat o creștere de 23% a cifrei de afaceri, în contextul în care, anul trecut, agenția a raport un avans al afacerilor de 88%, la aproape 50 milioane de euro. La ora actuală, Perfect Tour are aproximativ 200 de angajați, în cele 12 agenții și în sediul central.

”În primele șase luni ale anului, am obținut cel mai bun rezultat din istoria companiei. Cifrele-record obținute în 2013 nu ne-au orbit și am continuat să accelerăm cu aceeași încredere, ambiție și consecvență. Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate, ceea ce arată că, din nou, piața se află în plin proces de maturizare și consolidare, din ce în ce mai mulți clienți apreciind profesionalismul și creativitatea consultanților, precum și transparența relației cu agenția. Prin urmare, și de acum încolo, preocuparea principală a echipei Perfect Tour va fi de a identifica mijloacele de a fi cu adevărat utilă, dacă nu indispensabilă, tuturor consumatorilor de servicii de călători de calitate”, a declarat Sorin Văduvoiu, director executiv al Perfect Tour.

Potrivit acestuia, 70% din cifra de afaceri este generată segmentul corporate, iar media unui pachet de vacanță este de 500 de euro.

De asemenea, Perfect Tour a anuțat lansarea unui concept unic pe piața din România – Travel Boutique. Noul spațiu al agenției este situat pe Calea Victorie și are aproximativ 200 de metri pătrați.

Conceput store-ul se adresează clienților premium, iar spațiul este structurat pe 4 zone tematice. Este vorba de Circuite Explore, Exotice Disney și Croaziere.

Investiția în noua locație s-a ridicat la 200.000 de euro, iar amenajarea primului Travel Boutique din România a durat peste 4 luni.

”Travel Boutique oferă o nouă experiență de cumpărare pentru clienți, iar în urma deschiderii concept store-ului estimăm un avans de 20% a veniturilor”, a mai spus Sorin Văduvoiu, adăugând că noul spațiu are o orientare premium și oferă o atmosferă relaxantă, vintage, în timp ce serviciile de călătorie sunt personalizate pentru fiecare client, în cel mai mic detaliu.

Perfect Tour a împlinit în acest an 20 de ani de la înființare, fiind și cea mai mare agenție de turism din România după cifra de afaceri. În plus, agenția este lider regional pe segmentul managementului călătoriilor de afaceri.