Slide

Stiri: Companii

Perfect Tour organizează un eveniment online inedit: “Travel Week 2015”

06.11.2015

Agenţia de turism Perfect Tour organizează “Travel Week 2015”, cel mai mare târg virtual de turism de pe piaţa locală. Astfel, compania inovează şi nişează pentru a depăşi permanent aşteptările clienţilor şi pentru a răspunde şi celor mai neaşteptate solicitări venite de la aceştia.

În perioada 11 – 18 noiembrie, pasionaţii de călătorii şi cei aflaţi în căutarea unei idei de vacanţă sunt invitaţi să dea “click” şi să viziteze gratuit târgul virtual care se desfăşoară pe platforma travelexpo.ro.

În cadrul „Travel Week 2015” sunt oferite reduceri de până la 65% pentru Early Booking Vara 2016, iar cei interesaţi trebuie doar să îşi creeze un cont de utilizatori pe această platformă.

“Sfera vacanţelor clasice, ce se rezumă doar la cazare şi transport, nu mai străluceşte ca altă dată. Clienţii caută experienţe unice, aventură, locaţii inedite şi sunt din ce în ce mai atenţi la detalii. De peste zece ani, Perfect Tour şi-a asumat rolul de trend setter, atât în ceea ce priveşte vacanţele, cât şi a serviciilor premium. De exemplu, am creat primul Call Center 24/7 de pe piaţa de turism din România, iar, în 2014, am redefinit noţiunea de agenţie de turism prin introducerea pe piaţă a conceptului <<Travel Boutique>>. Travel Week 2015 este încă un exemplu al dorinţei noastre de a ne apropia cât mai mult de nevoile pasionaţilor de călătorii. Târgul virtual de turism nu este doar un <altfel> de târg. Vine în întâmpinarea celor pentru care timpul este extrem de preţios, care nu îşi permit să piardă 2-3 ore printre standuri. Şi, mai mult, nu se focusează pe oferte clasice. Nu în ultimul rând, vizitatorii Travel Week 2015 vor putea câştigă vacanţe şi premii travel related fabuloase”, declara Sorin Văduvoiu, Director Executiv Perfect Tour.

Astfel, timp de şapte zile, pasionaţii de călătorii, care intră pe www.travelexpo.ro şi participa la “Travel Week 2015”, vor fi întâmpinaţi cu multe suprize şi vor putea câştigă premii fabuloase, la concursurile organizate, zilnic, la standurile expozanţilor.