Perfect Tour: Românii care aveau plănuite vacanţe în Paris şi-au putut recupera banii

18.11.2015

Românii care aveau programate vacanţe şi călătorii la Paris, după tragicele atentate teroriste din noaptea de 13 spre 14 noiembrie, au reacţionat cu prudenţă şi mult calm, au anunţat reprezentanţii agenţiei de turism Perfect Tour. Conform acestora, toţi călătorii au beneficiat de asistenţă 24/7 prin intermediul Call Center-ului Perfect Tour şi de sprijinul partenerilor Air France şi Disneyland Paris.

Astfel, peste 1.000 de persoane care trebuiau să ajungă în “oraşul luminilor” în intervalul 14 – 17 noiembrie au apelat sau au fost contactaţi de Call Center-ul 24/7 al Perfect Tour pentru a fi informaţi asupra eventualelor restricţii sau anulări. Dintre aceştia, doar o mică parte a decis să-şi anuleze sau să-şi amâne călătoria.

Perfect Tour a anunţat, imediat după atentate, toţi pasagerii că Air France permite celor care au cumpărat un bilet de avion pentru o călătorie între 17 – 22 noiembrie către sau din Paris să îşi amâne călătoria, până pe data de 15 decembrie 2015, inclusiv, fără costuri suplimentare, dacă rezervarea este posibilă în aceeaşi clasă tarifară.

Perfect Tour a informat familiile care îşi programaseră o vacanţă la Disneyland Paris că parcurile au fost închise până ieri, în urma decretării a trei zile de doliu naţional în Franţa. Familiile au putut alege să-şi continue sejurul sau să-l anuleze şi să-şi recupereze integral banii.

„Perfect Tour mulţumeşte pasagerilor şi partenerilor că au înţeles situaţia de criză şi precizează că, în momentul de faţă, pe tot teritoriul Franţei aeroporturile şi gările sunt deschise, iar transportul public în Paris este operaţional, dar pot există staţii închise sau rute modificate. Călătorii sunt rugaţi să confirme orarele de călătorie, deoarece se pot înregistra întârzieri din cauza măsurilor de securitate”, au mai precizat reprezentanţii agenţiei de turism.

Totodată, agenţia de turism recomandă tuturor celor care călătoresc în această perioada cu avionul să aloce mai mult timp şi să meargă mai devreme la aeroport, în condiţiile în care autorităţile din întreaga lume au anunţat întărirea măsurilor de securitate.

 

 

Citiți și despre: