Perfect Tour, votată „€œCea mai bună agenție Business &MICE”

07.05.2015

Perfect Tour, liderului segmentului de Business Travel Management (BTM) din Europa Centrală și de Est (CEE), a fost votată „€œCea mai bună agenție Business &MICE” de juriului de specialitate al celei de-a 8-a ediții a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment din industria hotelieră, a turismului și a ospitalității din România, precum și de clienții corporate și pasionații de călătorii.

În momentul de față, în portofoliul corporate al Perfect Tour figurează unii dintre cei mai mari actori economici din regiune, din domenii precum energie/petrolier, telecomunicații, industria auto, farma, consultanță și audit, agrobusiness sau IT&C.

De asemenea, Perfect Tour a obținut medalia de aur la categoria a€œCel mai bun website al unei agenții NON-OTA” și a rămas în Top 3 cele mai bune agenții de turism din România. Premiile au fost acordate în cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2015, organizate de Evensys, pe 6 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

„Câştigarea cursei Business & MICE, din cadrul celei mai importante gale naționale de turism, ne onorează, dar ne și oblige în același timp. De acum încolo, va fi și mai provocator. Dar suntem deciși și motivați să ridicăm și mai mult ștachetă, cu și mai multă ambiție și creativitate, așa cum am demonstrat, de altfel, în ultimii 11 ani în care Perfect Tour s-a poziționat cu profesionalism pe calea inovației, inspirându-și clienții și tratând cu transparența relațiile cu partenerii. Rezultatul are la bază strategia regională dezvoltată și perfecționata de-a lungul ultimilor ani de Perfect Tour, precum și o echipă dedicată de specialiști”, declară Marian Ionescu, director comercial Perfect Tour.

Juriul Galei Premiilor de Excelentă din cadrul celei de-a 8-a ediții a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference a fost alcătuit din specialiști cu nume sonore în industria ospitalității și a turismului din România.

Scopul evenimentului a fost de a premia cele mai eficiente și inovative proiecte, care au marcat evoluția industriei ospitalității și a turismului din România, precum și de a oferi o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată. În procesul de jurizare au fost luate în calcul și voturile turiștilor sau ale persoanelor interesate de aceste domenii, prin intermediul unei aplicații online.

 

 

Citiți și despre: