Stiri: Economie

Performance Management pe 9 septembrie la București

03.09.2015

Cursul Performance Management susținut de către Simona Podgoreanu, director HR, consultant și profesor la Școala de Afaceri Româno-Americană va debuta pe 9 septembrie anul acesta. În contextul în care companiile românești, cât și cele externe prezente pe piața autohtonă, sunt întotdeauna în competiție pentru a atrage și păstra cei mai buni angajați, resursele umane reprezintă un aspect esențial al performanței unei firme. Astfel, orice companie care își dorește să își mențină angajații performanți trebuie să aplice un management performant în cadrul sistemului lor de rulare.

Participarea la cursul realizat de reprezentantul Școlii de Afaceri Româno-Americane este gratuit. Temele principale de discuție se vor focusa pe: ce este performanța într-o organizație, cum o recunoaștem și cum o recompensăm? / cum se măsoară și cum influențează rezultatele la nivel de companie și la nivel individual? / erori frecvente întâlnite în evaluarea performanței / cum măsor eficient și obiectiv, munca angajaților, atât cantitativ cât și calitativ?

Cursul este recomandat celor care sunt directori de departament și conduc o echipă, au propria companie și sunt preocupați de performanțele angajaților lor, celor care sunt specialiști în domeniul resurselor umane dar și celor care sunt interesați să afle cum decurge un curs Executive MBA.

Programul cursului debutează pe 9 septembrie la ora 18.30 cu prezentarea Executive MBA 2015 și conținută de la orele 19.00 cu un curs amănunțit de Performance management.

Pentru înscriere la curs este necesar trimiterea unui e-mail la adresa emba@asebuss.ro sau relații telefonice la numărul 0722.368.602. Progamul Executive MBA este realizat de către Școala de Afaceri Româno-Americană în parteneriat cu Kennesaw State University Atlanta. Este primul de acest tip prezent în România și are o prezență de succes de peste 20 de ani în piața educației manageriale.

Un alt program Executive MBA va lua startul în luna octombrie a acestui an.